Pochodne oliwy z oliwek

 

Olivatis 12C

Nazwa łacińska / INCI: Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Polyglyceryl-6 Pentaoleate

Nr CAS: 85711-62-2 / 104934-17-04

Funkcja: naturalny emulgator do emulsji W/O

Olivatis 15

Nazwa łacińska / INCI: Olive Oil Glycereth-8 Esters

Nr CAS: 1478025-51-2

Funkcja: wodnorozpuszczalna oliwa z oliwek, emolient, emulgator O/W w procesie emulgowania na zimno

Olivatis 16

Nazwa łacińska / INCI: Olea Europea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Olive Oil Glycereth-8 Esters

Nr CAS: -

Funkcja: emolient, surowiec ułatwiający spłukiwanie produktów o dużej zawartości fazy olejowej

Olivatis 18

Nazwa łacińska / INCI: Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearyl Alcohol

Nr CAS: 85711-62-2 / 25383-99 / 67762-27-0

Funkcja: naturalny emulgator do emulsji O/W

Olivatis 19

Nazwa łacińska / INCI: Olive Polyglyceryl-6 Esters, Phospholipids

Nr CAS: -

Funkcja: emolient, surowiec poprawiający teksturę kosmetyków

Olivatis 20

Nazwa łacińska / INCI: Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Lauryl Glucoside

Nr CAS: 85711-62-2 / 110615-47-9

Funkcja: naturalny emulgator O/W w procesie emulgowania na zimno

Olivatis 21

Nazwa łacińska / INCI: Olive Oil Peg-6 Esters, Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters

Nr CAS: 103819-46-1 / 85711-62-2

Funkcja: uniwersalny emulgator, rozpuszczalny w oleju

end faq